Eindstraat 8

5801 CR Venray

Eindstraat 8

5801 CR Venray

Beoordelingen

96% beveelt Confiance Advies aan

8,7

54 beoordelingen

Totaal oordeel 8,6
Nakomen van afspraken 8,6
Inlevingsvermogen 8,8
Deskundigheid 8,9
Prijs/- kwaliteitsverhouding 8,3
Duidelijke uitleg 8,8

Beoordelingen

Voornaam: M j t j

20-04-2019
8,0 Ja, ik beveel dit aan!
Soort dienst: Pensioen
Totaal oordeel 8,0
Nakomen van afspraken 6,0
Inlevingsvermogen 8,0
Deskundigheid 9,0
Prijs/- kwaliteitsverhouding 8,0
Duidelijke uitleg 9,0
Gemiddelde 8,0

Voornaam: Harry

16-04-2019
6,5 Nee, ik beveel dit niet aan.
Soort dienst: Pensioen
Ervaring: Volgende week heb ik een afsluitend gesprek. Dat kan natuurlijk heel positief uitvallen.
Het eerste gesprek was heel positief. Daarna bleek het lastig om mij specifiek, en in Schrift, uit te leggen wat de mogelijkheden zijn.
Totaal oordeel 6,0
Nakomen van afspraken 6,0
Inlevingsvermogen 8,0
Deskundigheid 8,0
Prijs/- kwaliteitsverhouding 6,0
Duidelijke uitleg 5,0
Gemiddelde 6,5

Voornaam: Mirelle

27-03-2019
9,0 Ja, ik beveel dit aan!
Soort dienst: Hypotheek
Ervaring: Traject voor de aanvraag van een hypotheek als zeer prettig ervaren. Snelle en korte lijnen in de communicatie. Ik kon met alle vragen terecht en deze werden duidelijk en rustig uitgelegd. Zeer prettig en vertrouwd gevoel.
Totaal oordeel 9,0
Nakomen van afspraken 9,0
Inlevingsvermogen 9,0
Deskundigheid 9,0
Prijs/- kwaliteitsverhouding 9,0
Duidelijke uitleg 9,0
Gemiddelde 9,0

Voornaam: Wilmy

25-02-2019
8,5 Ja, ik beveel dit aan!
Soort dienst: Echtscheiding
Ervaring: Vertrouwelijk, met hart en ziel, betrokken
Totaal oordeel 8,0
Nakomen van afspraken 8,0
Inlevingsvermogen 10,0
Deskundigheid 7,0
Prijs/- kwaliteitsverhouding 8,0
Duidelijke uitleg 10,0
Gemiddelde 8,5

Voornaam: Herman

22-02-2019
6,5 Ja, ik beveel dit aan!
Soort dienst: Pensioen
Ervaring: Eigenlijk niet genoeg uitgegaan van CAO VO, onderwijs.
Mogelijke tip: 10 % keuzepensioen met 10% deeltijdontslag moet 1 maand voor 100% ontslag.
Uitspraak rechtbank Noord-Holland 22-03-2017. ECLI:NL:RBNOH:2017:2519 voor letterlijke uitspraak.
Deskundigheid zeker. Bij mij een enkele persoonlijke tip, maar ook enkele gegevens niet juist, ontstaan door specifiek voortgezet onderwijs situatie bij bv ww/wovo uitkering.
Verder succes met uw werk.
Totaal oordeel 6,0
Nakomen van afspraken 6,0
Inlevingsvermogen 7,0
Deskundigheid 7,0
Prijs/- kwaliteitsverhouding 6,0
Duidelijke uitleg 7,0
Gemiddelde 6,5

Voornaam: Gertjan

20-02-2019
8,7 Ja, ik beveel dit aan!
Soort dienst: Inkomensverzekering
Ervaring: Prettig in omgang, goed advies op basis van vraagstelling, meedenken, duidelijk
Totaal oordeel 9,0
Nakomen van afspraken 8,0
Inlevingsvermogen 9,0
Deskundigheid 9,0
Prijs/- kwaliteitsverhouding 8,0
Duidelijke uitleg 9,0
Gemiddelde 8,7

Voornaam: Twan

30-12-2018
8,5 Ja, ik beveel dit aan!
Soort dienst: Pensioen
Ervaring: Wij hebben bij Confiance Advies kennis gemaakt met een enthousiast team wat er alles aan heeft gedaan om aan de invulling van ons wensenpakket te voldoen. Jammer dat deze inspanningen niet helemaal het gewenste resultaat opgeleverd hebben.

Team Confiance bedankt zover!
Totaal oordeel 8,0
Nakomen van afspraken 9,0
Inlevingsvermogen 9,0
Deskundigheid 9,0
Prijs/- kwaliteitsverhouding 7,0
Duidelijke uitleg 9,0
Gemiddelde 8,5

Voornaam: Mariska

26-12-2018
10,0 Ja, ik beveel dit aan!
Soort dienst: Hypotheek
Totaal oordeel 10,0
Nakomen van afspraken 10,0
Inlevingsvermogen 10,0
Deskundigheid 10,0
Prijs/- kwaliteitsverhouding 10,0
Duidelijke uitleg 10,0
Gemiddelde 10,0

Voornaam: HPJ

23-12-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan!
Soort dienst: Hypotheek
Totaal oordeel 9,0
Nakomen van afspraken 8,0
Inlevingsvermogen 8,0
Deskundigheid 9,0
Prijs/- kwaliteitsverhouding 8,0
Duidelijke uitleg 8,0
Gemiddelde 8,3

Voornaam: Veronique

21-12-2018
9,0 Ja, ik beveel dit aan!
Soort dienst: Hypotheek
Ervaring: Zeer tevreden. Goede, vlotte en duidelijke service. Ik raad iedereen aan om met Confiance Advies in zee te gaan.
Totaal oordeel 9,0
Nakomen van afspraken 9,0
Inlevingsvermogen 9,0
Deskundigheid 9,0
Prijs/- kwaliteitsverhouding 9,0
Duidelijke uitleg 9,0
Gemiddelde 9,0
© Confiance Advies - 2019
Created by