97% beveelt Confiance Advies aan

8,6

36 beoordelingen

Totaal oordeel 8,5
Nakomen van afspraken 8,7
Inlevingsvermogen 8,7
Deskundigheid 8,8
Prijs/- kwaliteitsverhouding 8,2
Duidelijke uitleg 8,8

Beoordelingen

Voornaam: Marly

18-07-2018
8,5 Ja, ik beveel dit aan!
Soort dienst: Pensioen
Ervaring: Duidelijk advies rapport, geeft heldere uitleg , neemt de tijd, wekt vertrouwen, prettige sfeer
Totaal oordeel 9,0
Nakomen van afspraken 9,0
Inlevingsvermogen 9,0
Deskundigheid 9,0
Prijs/- kwaliteitsverhouding 6,0
Duidelijke uitleg 9,0
Gemiddelde 8,5

Voornaam: Hans

17-07-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan!
Soort dienst: Echtscheiding
Ervaring: Anne-Marie is een zeer deskundig en fijne gesprekspartner die de belangen van beide partijen goed aanvoelt en objectief adviseert. Respect voor haar als adviseur en als persoon.
Totaal oordeel 10,0
Nakomen van afspraken 10,0
Inlevingsvermogen 10,0
Deskundigheid 10,0
Prijs/- kwaliteitsverhouding 8,0
Duidelijke uitleg 10,0
Gemiddelde 9,7

Voornaam: Johan

17-07-2018
9,0 Ja, ik beveel dit aan!
Soort dienst: Pensioen
Ervaring: Anne marie werkt zeer discreet, professioneel en effectief.
Totaal oordeel 9,0
Nakomen van afspraken 9,0
Inlevingsvermogen 9,0
Deskundigheid 9,0
Prijs/- kwaliteitsverhouding 9,0
Duidelijke uitleg 9,0
Gemiddelde 9,0

Voornaam: Hans

02-06-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan!
Soort dienst: Echtscheiding
Ervaring: Ondanks de vervelende situatie toch voor beide partijen een bevredigende oplossing gevonden. Dank!
Totaal oordeel 8,0
Nakomen van afspraken 7,0
Inlevingsvermogen 8,0
Deskundigheid 8,0
Prijs/- kwaliteitsverhouding 8,0
Duidelijke uitleg 7,0
Gemiddelde 7,7

Voornaam: Leo

15-04-2018
7,8 Ja, ik beveel dit aan!
Soort dienst: Pensioen
Ervaring: Prima advies, in het begin responstijd wat lang.
Totaal oordeel 8,0
Nakomen van afspraken 8,0
Inlevingsvermogen 8,0
Deskundigheid 8,0
Prijs/- kwaliteitsverhouding 7,0
Duidelijke uitleg 8,0
Gemiddelde 7,8

Voornaam: Antoinet

09-04-2018
8,0 Nee, ik beveel dit niet aan.
Totaal oordeel 8,0
Nakomen van afspraken 8,0
Inlevingsvermogen 8,0
Deskundigheid 7,0
Prijs/- kwaliteitsverhouding 8,0
Duidelijke uitleg 9,0
Gemiddelde 8,0

Voornaam: Gijs

06-04-2018
6,7 Ja, ik beveel dit aan!
Soort dienst: Hypotheek
Totaal oordeel 7,0
Nakomen van afspraken 5,0
Inlevingsvermogen 6,0
Deskundigheid 8,0
Prijs/- kwaliteitsverhouding 7,0
Duidelijke uitleg 7,0
Gemiddelde 6,7

Voornaam: jac

06-04-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan! toch wel lang wachten voor de zaken geregeld zijn en zelf bellenwaarom het zo lang duurt, doen ze niet dat is jammer, want de klant weet niks en vraagt zich af wat is de reden waarom.
Totaal oordeel 7,0
Nakomen van afspraken 7,0
Inlevingsvermogen 8,0
Deskundigheid 8,0
Prijs/- kwaliteitsverhouding 8,0
Duidelijke uitleg 8,0
Gemiddelde 7,7

Voornaam: Diana

06-04-2018
8,8 Ja, ik beveel dit aan!
Soort dienst: Echtscheiding
Ervaring: Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren.
Totaal oordeel 9,0
Nakomen van afspraken 9,0
Inlevingsvermogen 9,0
Deskundigheid 9,0
Prijs/- kwaliteitsverhouding 8,0
Duidelijke uitleg 9,0
Gemiddelde 8,8

Voornaam: Robet

24-11-2017
6,5 Ja, ik beveel dit aan!
Soort dienst: Hypotheek
Ervaring: Op het allerlaatste moment is het mede door jullie inspanning goed gekomen. Door een proactievere houding had dit denk ik sneller afgehandeld kunnen zijn.
Totaal oordeel 6,0
Nakomen van afspraken 7,0
Inlevingsvermogen 5,0
Deskundigheid 6,0
Prijs/- kwaliteitsverhouding 7,0
Duidelijke uitleg 8,0
Gemiddelde 6,5