Eindstraat 8

5801 CR Venray

Eindstraat 8

5801 CR Venray

Hypotheken & Verzekeringen

Een hypotheek is de grootste financiële verplichting die een mens in zijn leven aangaat. Alle reden om zeer zorgvuldig te werk te gaan! Confiance Hypotheken & Verzekeringen beschikt over kennis van hypotheken, maar ook van pensioenen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Dat is belangrijk, want daardoor krijgt u altijd een hypotheekadvies dat rekening houdt met uw specifieke situatie en met alle relevante factoren. Als u komt te overlijden, kan uw partner dan in de woning blijven wonen? En als u of uw partner onverhoopt arbeidsongeschikt zou worden? Confiance Hypotheken & Verzekeringen weet waar u rekening mee moet houden. Confiance Hypotheken & Verzekeringen denkt vooruit. Voor u.

Hypotheek voor starters

Tegenwoordig is de keuze niet meer zo ruim: als starter kunt u kiezen uit een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek. Confiance Hypotheken&Verzekeringen kent uiteraard alle ins en outs van beide varianten, zodat u zeker weet dat u een verantwoorde keuze maakt in uw (financiële) situatie.

In sommige gemeenten helpt de plaatselijke overheid u als starter een handje. Confiance Hypotheken&Verzekeringen kan u helpen uitzoeken of u in aanmerking komt voor een starterslening: dat is een lening ter overbrugging van het verschil van de aankoopsom van een woning en het bedrag dat u op basis van uw inkomen kunt lenen. Confiance Hypotheken&Verzekeringen zoekt voor u uit of u hiervoor in aanmerking komt én regelt vervolgens al het benodigde papierwerk.

Hypotheek voor doorstromers

Als u doorstromer bent op de woningmarkt, dan kunt u uw bestaande rechten en regelingen deels meenemen naar uw volgende woning. Best ingewikkeld, maar Confiance Financieel Advies legt u helder uit wat uw mogelijkheden zijn.

Energiebesparende Voorzieningen

De maximale financiering van een woning wordt vaak bepaald door de marktwaarde en het inkomen. Aangezien Energiebesparende voorzieningen (bv isolatie, een nieuwe cv, zonnepanelen of een warmtepomp) kosten besparen is er financieel vaak iets extra mogelijk om dit mee te financieren. Vraag eens naar de mogelijkheden binnen de nieuwe of bestaande hypotheek.

© Confiance Advies - 2023
Created by