Eindstraat 8

5801 CR Venray

Eindstraat 8

5801 CR Venray

Verzekeringen

Inkomensverzekeringen verdienen uw aandacht. Want ziekte of een ongeluk kan iedereen overkomen. Als u deze zaken goed regelt, geeft dat u per direct zekerheid en rust. Voor particulieren en ondernemers zet Confiance Hypotheken & Verzekeringen graag de mogelijkheden op een rij, rekening houdend met uw wensen en omstandigheden.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering ondernemers

'Wel of geen AOV?' Dat is voor veel zelfstandig ondernemers de vraag. Vaak is het antwoord 'geen AOV'. Op basis van jarenlange ervaring adviseert Confiance Hypotheken&Verzekeringen om in elk geval iets te regelen – hoe sober ook – voor als er onverhoopt iets misgaat met uw gezondheid. Want een ongeluk zit in een klein hoekje, zelfs als u kerngezond bent.

Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen (WIA)

Als u in loondienst werkt en ziek wordt en blijft, komt u mogelijk in de WIA terecht. WIA staat voor 'Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen'. Uw werkgever is verplicht u twee jaar loon te blijven betalen vanaf de eerste ziektedag. In het tweede ziektejaar wordt u gekeurd en worden uw beperkingen vastgesteld. Er wordt een uitkering voor u aangevraagd als u niet in staat bent 65 procent of méér te verdienen van uw oude loon. Het idee daarachter is dat werken werkelijk loont (dat was onder oude WAO veel minder het geval). De WIA bestaat uit twee regelingen:

  • Bent u twee jaar of langer ziek en meer dan 35% en kunt u (in de toekomst) werken? Dan krijgt u mogelijk WGA: Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten. Hoe hoog de uitkering is, hangt onder meer af van het benutten van uw restverdiencapaciteit. En werken loont!
  • Bent u twee jaar of langer ziek? Kunt u niet of nauwelijks werken en is de kans klein dat u herstelt? Dan krijgt u mogelijk IVA: Inkomensvoorziening Volledig Arbeidsongeschikten.

Bent u werkgever? Confiance Hypotheken&Verzekeringen biedt prima collectieve oplossingen om ervoor te zorgen dat uw werknemers goed verzekerd zijn. Ook verzorgen wij met alle plezier een presentatie voor uw werknemers over de mogelijkheden.

Ziekteverzuim

Als werkgever wilt u de kosten die u kwijt bent aan ziekteverzuim van uw werknemers natuurlijk graag in de hand houden. Daarvoor heeft u twee mogelijkheden: u sluit een conventionele verzekering af of een stop-lossverzekering (interessant voor grotere bedrijven). Confiance Hypotheken&Verzekeringen helpt u bepalen welke soort verzekering het beste bij uw bedrijf past en – minstens zo belangrijk – helpt u de verzekering te vinden met de meest gunstige voorwaarden.

Zorg

In Nederland moet u zich verzekeren tegen ziektekosten. De keuze is enorm. Welke verzekering past het beste bij u? Confiance Hypotheken&Verzekeringen helpt u door de bomen het bos te zien. Dat doen we met deskundig advies en tips. Ook interessant als u niet via een werkgever verzekerd bent tegen ziektekosten!

Schadeverzekeringen

Na een persoonlijk gesprek inventariseren en adviseren wij voor zowel de particuliere als de zakelijke markt het aangeboden risico en zorgen voor een juiste dekking. We maken hiervoor als onafhankelijk tussenpersoon gebruik van de mogelijkheden bij diverse verzekeringsmaatschappijen. Verder verzorgen wij in samenspraak met de relatie de volledige afwikkeling van een eventuele schade.

© Confiance Advies - 2023
Created by